Tänänä minuun iski pakkomielle katsella kevään mallistoja. Vaikka kyseinen aikakausi tuntuu kaukaiselta ja syksy on täysin kesken, niin vähän on jotain asiota otettava esille. Voihan nyt jo tehdä jotain unelmalöytöjä ihan vain tulevaisuutta ajatellen.

vaatetusta:

989262.jpg 989288.jpg 989265.jpg

Chloé & Dolce & Gabbana & Balenciaga

Ensimmäinen silmiin pistävä huomio oli lähes läpikuultavien vaatteiden paljous. Näitä löytyi joka lähtöön; takkia, paitaa housuja jne. Saa nähdä kuinka pitkälle pääsee. Suosittelen esim toppia alle tai vastaavaa. En ole vielä innostunut, mutta ainahan voi soveltaa. Balenciagalla oli yksi suuri yksityiskohta, joka anasti paljolti huomiota. Olkatoppaukset palaavat. Tosin onhan asiasta ollut jo jonkinlaista puhetta tänäkin syksynä. Kannattaa siis varautua 80 -lukuun.

989264.jpg 989287.jpg 989292.jpg

Miu Miu & Prada

                      989291.jpg

                      Prada  

 

Lähes täydellinen vastakohta läpikuultavile vaatekappaleille on mm. Miu Miulta saapuva sumuinen " jazz-kappakka" tyylinen vaatetus. Tai näin minä tyylin luonnehtisin. Vaatteissa oli printtejä, joissa oli juonikkaisten naisten piirroksia (tehnyt Liselotte Watkins), yksityiskohdat olivat maskuliinisia esimerkkinä kaulukset. Värit olivat myös tummanpuhuvia. Tummaa vaatetusta lähestyi taas omalta osaltaa Prada. Maanläheistä ja herkullisia yksityiskohtia, leveneviä lahkeita ja mielenkiintoisia yksityiskohta. Mutta siluetti näkyi ja myös sifonkia löytyi.

kengät:

989271.jpg 989267.jpg 989270.jpg 989269.jpg

Balenciaga & Chloé & Dolce & Gabbana

Onko tämä trendikkäin kenkätyyli?! Nilkkurit näyttäisivät jatkavan seuraavan sesongin, kuitenkin malli muuttuu hitusen, kuten aina. Varpaat saavat lämpöisemmillä keleillä paistatella auringossa peep toe -malleissa. Myös koron malli näyttää oleelliselta. Esimerkiksi tuo viimeinen Dolce & Gabbanan kenkä voi näyttää hyvältä yhdistettynä ohueen sifonkiseen, läpikuultavaan yläosaan.

yksityiskohtia:

989295.jpg 989282.jpg 989284.jpg

Prada & Dolce & Gabbana

Pradalla valittiin meikkiin tummat silmät jotka antoivat Lookin. Muuten kasvot olivat aivan nudet. Dolce & Gabbana päinvastoin luotti edelleen tummiin, viininpunaisiin huuliin. Huuliani en ole koskaan värjäillyt tummiksi ellei harrastus ole sitä vaatinut. Tummat silmät taas houkuttavat huomattavasti enemmän. Samasta suunnasta tarjotaan vielä printtejä edelleen. Kuvionnit ovat saanet tärkeän roolin myös kevään muodissa. Myös vyötäröä korostettiin edelleen.