Nelonen

Neloselta tulee enimmäkseen seurailtua draamasarjoja, jotka ovatkin varsin laadukkaita ja mielestäni jopa mtv3:a kattavampia. Valikoimaa löytyy monen mieleen. Tosin kaikkia ei ikinä kerkeä seuraamaan. Monet sarjat kuten Deadwood ja 4400 harmittavat, koska niiden eteen en koskaan kerennyt. Syksyllä alkaa myös suomalainen Talent. Minua arveluttaa eniten se että minkä tasoisia taitoja siinä esitetään, sarja joko onnistuu tai siitä tulee floppi. 

Jericho  alkaen 22.8

797302.jpg

Neloselle saapuva uusi draamasarja, jonka olen jo mainoksista useaan otteeseen bongannut. Kaikki alkaa kun ydinpilvi ilmestyy taivaalle. Lähistölle jää muutamia eloonjääneitä, mutta heidän yhteys ulkomaailmaan katkeaa.  Sarja on kuulemma keskittyy enemmän ihmissuhteisiin kuin toimintaan. Mielenkiinnolla katselen että mihin se sitten kehittyy.  Pääosissa näemme mm. Skeet Ulrichin, Ashley Scottin ja Pamela Reedin.

Lost alkaen 16.8.

797307.jpg

Kolmas tuotantokausi jatkuu samalla ohjelmapaikalla kuin aina ennen. Tähän sarjaan en ole vieläkään tympiintynyt vaikka toinen tuotantokausi olikin ensimmäistä selkeästi huonompi. Olen muutenkin pyrkinyt välttämään mahdollisia juoninpaljastuksia. Ja kun katsoo mieten tarkkaan koko sarja on suunniteltu ja mietitty ja kuinka hyvin jokainen asia tarkertuvat toisiinsa, niin en voi muuta sanoa kuin että sarjon tekijät ovat neroja. Jaksot alkavat, niin että lentoturmasta on kulutnut 68 päivää. 9.8 tulee myös neloselta kooste missä kerrotaan mitä tähän mennessä on tapahtunut.

Ruma Betty jatkuu syksyllä 2007

797301.jpg

On lohduttavaa että rakastamani hömppä sarjaa tulee syksyllä takaisin. Vaikka sarja aika pitkälle toistaa samoja asiota, niin se on sitä kuuluisaa viihdettä, jossa ei tarvitse miettiä mitään ja oman elämän voi unohtaa. Käy melkein jatkuvasta rakkauslälläristä. Tarkkaa ohjelman alkamisaikaa ei ole vielä ilmoitettu, joten voi olla että vielä muutama kuukausi saadaan odottaa.

Täydelliset naiset alkaen 17.9

797308.jpg

Myös täykkäreiden kolmas tuotantokausi starttaa syksymmällä. Mielestäni sarjan viihde pääse monessa kategoriassa Sinkkuelämän tasolle, ja ohittaa sen jopa ennalta arvaamattomissa juonenkäänteissä. Kuvitteellinen Wisteria Lane ensimmäisen kauden juttuja on voinut myös katsella uusintoina nelosella kesän aikana.

Dexter alkaen 30.8

Neloselle saapuu myös toinen hyvin mielenkiintoinen uutuus nimeltään Dexter. Sarja on kissa-hiiri -leikkiä, jossa Michael C. esitämä Dexter tekee yöllä todella tarkoin harkittuja murhia. Murhat kuitenkin keskittyvät muihin sarjamurhaajiin. Saa nähdä vetääkö sarja mukaansa?! Kuitenkin jos sarja on laadukas ja oma aikani riittää niin voin myös lukeutua katsojalistaan.

Mtv3

Kolmoselta tulee seurattu kaikenlaista ohjelmaa aina uutisista alkaen. Selviytyjät, Amazing Race ja vastaavat tietenkin kuuluvat listaan, tosin O.C.:n loppuminen jätti kohtuulliset loven kanavan tarjontaan. Olen pitemmän aikaa katsellut Teoriaa miehistä ja ranskalaista Dolmenia, joka on muuten yllättävän hyvä. Myös Muotitalo on kolahtanut minuun, vaikka miljöö onkin kaunareiden tyyllinen, mutta juonikuviot ovat tuoreita.

Heroes alkaen 17.10

797304.jpg

It's time to save the world.

Tätä uutuutta odottelen eniten. Se onkin kuulemma todella laadukas ja katsojaluvut ovat nouseet jenkeissä pilviin. Toivon kuitenkin etten joudu pettymään, koska odotukset ovat korkealla. Heroes keskittyy ihmisiin, jotka löytävät itsestään erityisiä kykyjä ja heitä yhdistää myös kyky haluta pelastaa maailma. Sarjaa näytetään keskiviikkoisin klo 21. Tosin pahoin pelkään että olen aina samaan aikaan vasta tulossa harkoista. No onneksi videot on keksitty.

Pako jatkuu syksyllä 2007

Myöskin Pako saapuu takaisin. On se outoa että kaikkia ohjelmia näytetään kun on kiire koulun ja muiden asioiden kanssa, kesällä kyllä olisi aikaa seurailla. Kuitenkin Pakohan jäi tilanteeseen, jossa vankilasta oli juuri paettu. Ohjelman miljöö tulee jonkin verran vaihtumaan, joten saa nähdä miten asia on toteutettu, ja onhan selvittämättä vielä miksi Lincoln lavastettiin syylliseksi.  

Yle tv1

Ylen kanavat ovat minulle jääneet hieman vieraammiksi, mutta olen kuitenkin monen vuoden ajan seuraillut luontodokumentteja Kuitenkin tänä kesänä tv1 tarjontaa ilmestyi ehdoton helmi, nimittäin Serranon perhe. Espanjalaisviihdettä näytetään ma-pe aina 9.15 ja vielä uusintana iltapäivällä.

797309.jpg

Mitä sarjaa sinä odottelet?