Sain siis viime perjantaina tilauksen H&M:ltä. Tosin saapumisessa kestä melkein pari kuukautta, eli hiuskarvani melkein kerkesivät kärventyä. Alla kuitenkin henkan musta villamekko, joka on päälle asti kerennyt ja sitten harmaa villaneule jonka lähetän pois. Tosin tuon neuleeseen jokainen onkin henkassa törmännyt, koska tilasin sen juuri ennen kuin ne putiikkeihin tipahtivat.

990616.jpg 990626.jpg 990650.jpg

990639.jpg

Kuva vääristää pahasti tuota harmaata neuletta, se ei siis kiillä noin pahasti ja niin pois päin. Tykkäsin kyllä siitä että sillä sai kivasti jätettyä tuon kauluksen nätisti. Mutta istuvuus oli mitä oli, ja pituus meni pahasti pieleen. En nimittäin ajatellut sitä mekkopituiseksi. Joten päädyin palauttamaan tuotteen.

Eilen ja lauantaina olin ostoksilla, mutta molemmilla kerroilla tulokset jäivät todella laihoiksi. Lauantaina mukaan tarttui vain jättisormus ja over knee -sukat, joiden piti alunperin tulla tilauksen mukana. Niitä ja paria muita tilaamiani sukkia tuskin koskaan lähetetään.  Eilen sain laitoin päälleni sitten tuon uutukaisen ja kuljeskelin alla olevissa kuteissa.

990644.jpg

♥ musta villaneule

♥ sukkahousut

♥ mummon vanhat kengät

♥ Kotonilta ostettu O.I.S. :n laukku

+ kädet täynnä rannerenkaita ja sormuksia

-----------------------------------------

Jokainen haluaa varmasti joskus leikkiä!

http://www.stardoll.com/fi/dolls/693/Mary_Kate_Olsen.html