Kyseisessä kuvassa on tietenkin Ashley Olsen. Minulle hän on yksi niin kutsuttu tyyli-ikoni mm. Sienna Millerin kanssa. Nyt pohdinkin miksi juuri tämä look toimii.    

     738325.jpg

Jos aloitan ylhäältä ja jatkan aina alas päin, niin tässä kokonaisuudessa on käytetty suuria aurinkolaseja, mitkä ovat varma valinta vapaa-ajalle kun meikkeihin ja muuhun vastaavan ei olla käytetty aikaa. Hiukset ovat huolettoman rennot ja jakaus muodin mukaan keskellä (vinkki: jakaus voi olla syksyllä että keskellä sekä sivulla). Yläosa on  vähän väljä, rento ja se syksyä haikailevaa ruutua. Alaosaan taas on valittu perusvarmat pillifarkut, vaikka leveät lahkeet ovatkin jo aluevaltausta tekemässä. Kenkinä on Ashleyllä usein nähdyt extrakorkeapohjaiset kengät, jotka lukeutuvat samaan värimaailmaan. Lisäksi kädessä roikkuu ihana Fendin laukku.

Toisin sanoen kokonaisuus on varma eikä siinä ole yritetty liikoja. Ollaan vaan edetty peruslinjalla eli runsas yläosa ja tiukka alaosa, merkkilaukku käteen ja menoksi. Toisaalta voisi ajatella että tuohan on helppoa kun noudattaa vaa muutaman sesongin perusohjetta. Mutta kun itse yrittää niin aina menee jokin pieleen.