Tähtiä:

    629432.jpg

Hyvä Posh Spice! Kerrankin Victoria Beckham teki hyvän ratkaisun, jättäessään tv-projektinsa miehensä maajoukkueeseenpaluupelin myötä. Eihän hän voi jättää väliin Davidin peliä Englannissa. Matkan takia dokumenttiohjelman kuvaukset menevät muussiksi.

 "- Hän sanoi tuottajille, ettei aio missata Davidin Englannin peliä ja tuottajat olivat hyvin haluttomia tekemään kompromissia, lähipiiristä kommentoidaan.

- Tämä on todellinen uhraus Victorialta, sillä tv-ohjelma olisi ollut erinomainen uran avaaja Yhdysvalloissa. Mutta hän ei missään nimessä olisi jättäytynyt pois kannustamasta Davidia paikan päällä tv-ohjelman teon takia. Siitäkin huolimatta, että se olisi auttanut nostattamaan hänen profiiliaan USA:ssa", mtv3:lta.

Kyllä Victoria kerkeää kasvattamaan mainettaan rapakon toisellakin puollella. Kun hänestä on kyse niin se on varma. Rouva voi myös tehdä myöhemmin tv-ohjelmaa elästään. Tuskin mahdollisuus yhteen kynnykseen kaatuu. Fanaattisena futisfanina Becksin nousu takaisin maajoukkueeseen on paluu takaisin maan pinnalle.

Tyyliä:

Oslostil:

629418.jpg 629417.jpg

StockholmStreetStyle:

629420.jpg

HEL-LOOKS:

629421.jpg

- Ensimmäisen kuvan tyttö on vetäissyt rohkeasti päälleen legginsien kanssa vain paidan (aluspaitamyös). Värit sointuvat kivasti yhteen.

- Toinen Oslostilin tyttö on persoonallinen ja pirteä. Pipo ja laukku ovat niin ihanat ja rennot, pipo pelastaa myös huonon hiuspäivän (kuin myös turbaani ja huivi, tosin ei kuumalla!).

- Miu Miu:n laukku on kiva, samoin kuin kengät. Lopputulos on selkeä ja tyylikäs.

- Rohkeaa!! Tytöltä ei ainakaan itsetuntoa puutu, mikä on hienoa. Todella piristävä ja ultraihana tyyli. Housut on toosi hauskat ja niin in. Sellaiset eivät ihan kaikkien jalkaan nousekkaan.