Kyseisen merkin muotinäytöksen tyyliä:

1011670.jpg

Ensimmäisenä käsittelyyn pääsee Jessica Simpson. Hän on valinnut klassisen ja trendikkään pikkumustan ja seuraksi kermaiset peep toe -kengät. Mekko on nätti, mutta en kamalasti välitää yhdistää tuon värisiä kenkia mustaan pikkumekkoon. Tai ainakin tuossa kokonaisuusdessa juttu menee pahasti metsään. Olen myös pettynyt Jessicaan koska hänen olemuksensa oli muissa kuvissa oli jotenkin nuhruinen, tai ainakin mulle tuli ensimmäisenä mieleen että yrittääkö neiti olla halpa kopio Kate Mossin vähän ruohahtavammasti stailista. Mikä olikaan neidin tarkoitus, niin se ei pue kyseistä blodia.   

1011672.jpg 

Seuraavaksi Vanessa Hudgens. Tyttö on löytänyt päälleen värikkään ja vähän Afrikka vaikutteisen mekon, jonka seeprakuviot ovat jotenkin kivoja. Koru on myös vedetty samaan henkeen ylos käsivarteen. Vanessalle mekko kieltämättä käy hyvin hänen tummien hiuksien kanssa, jotka ovat muuten samaa sävyä vyötäröllä olevan rusettivyön kanssa. Vyö antaa asuun juhlavuutta.

1011675.jpg

En tietenkään voinut jättää Ashley Olsenia välistä. Hän on saapunut tapahtumaan tyylilleen uskollisena kokomustassa. Fendin laukku on edelleen mielestäni ihana ja kengät ovat erikoiset, mutta ihan ok. Päät voisivat olla ehkä hivenen pyöreämmät, ihan vain omaan makuuni. Yllätävää, kyllä Ashleyllä ei ole käset aivan niin täynnä sormuksia ja koruja kuin yleensä, vaan ne ovat löytäneet tiensä kaulaan parin riipuksen muodossa.  

1011666.jpg

Kristen Bell on vannoutunut syksyn trendikkääseen violetin sävyyn. Väri käykin loistavasti vaalealle Kristenille kuin valettu. Helmassa on lisäksi kivana yksityiskohtaba pientä hapsutusta tai jotain sinne päin.  Mutta hänkin sortui Jessican kanssa aivan samaan virheeseen. Kengät! Niiden kuulu olla osa asua, ellei joku vielä tiennyt. Leopardi ei ihan ole sinut mekon kanssa. Huomatkaa myös että varpaiden kynnet on lakattu aivan eri värillä kuin käsien. Auts! 

Hiukset:

Trendikkäimmässä tyylissä jakaus löytyi keskeltä ja hiukste oli jätetty luonnollisesti auki, ilman turhia kikkailuja, kuten hetken hiustrendit vannovat.