921288.jpg 921286.jpg

                               921287.jpg 

                               Kuvat: Greg Kadel

Halusin laitaa alkuun muutaman kuvan, joista pidän. Ne on kuvattu Kiina Vogueen ja ottajana on toiminut yksi suosikkikuvaajistani (no kovimpa montaa en tunnekkaan) New Yorkissa pääosin työskentelevä Greg Kadel. Hänen tyylinsä kolahtaa tajuntaani. Hyvinä esimerkkeinä toimivat yllä olevat otokset. http://www.gregkadelstudios.com/

--------------------------------

Sain taas tänään kameran käyttööni pitkästä aikaa, kun pikkuveljeni saapui kotiin. Täytyy katsoa mitä sen kanssa saan aikaan. Tarkoituksena olisi ottaa muutaman päivän vaatekerroista pari kuvaa, jos vain aikaa antaa myöten. Joudun joka tapauksessa menemään huomenna kouluun, koska meillä on joku sellainen erikoispäivä, jonka anti ei kiinnosta minua edes yhtä paljon kuin sienestäminen. Kuitenkin omaksi onnekseni pääsen pälkähästä ja menen suunnittelemaan koko päiväksi valinnaiskielen ryhmän Saksan matkaa.

-------------------------------

921304.jpg 921302.jpg

Mary-Kate Olsen

Olen huomannut että on todella vaikeaa olla rento, persoonallinen, muodikas, mutta kuitenkin ihanan chic yhtä aikaa. Olen vasta viime aikoina huomannut että tärkeä osa tyylikästä pukeutumista on oma persoona, sen antaa jollain tasolla tunnetta henkilöstä ja tekee hänestä yksilöllisen. Kuitenkin kyseiseen pisteeseen pääseminen tuntuu yhtä vaikealta kuin kullan huuhtominen. Ehkä kyse on taidosta tai tyylitajusta, mutta omasti mielestäni tähänkin asiaan voi harjaantua. En ole itsekkään ollut aina niin muodista kiinnostunut tai varsinkaan asiosta millään tasolla tietoinen. Vasta oman blogin pitämisen kautta olen alkamassa ymmätämään jotain muodista ja tyyleistä, vaikka vielä tiedänkin tästä loputtomasta puutarhasta vain muutaman pienen, mutta mielenkiintoisen palan. Ymmärtäminen paranee ajan myötä enkä pidä itselläni mitään kiirettä, koska ikää vasta niin vähän. Kuitenkin uskon että ajan myötä oma tyyli harjaantuu, persoona tulee esiin, kaikki kuitenkin tapahtuu ajan kanssa. Tosin väliin sattuu armottomia pukeutumismokia, joiden kanssa sää häpeillä pitkiksi venyvät päivät Ihana esimerkki persoonallisesta tyylistä on Mary-Katen vaatevalinnat. Toivottavasti en mennyt ajatuksissani liian sekavaksi, UUPs.