Olin eilen kaupungilla jonkin aikaa ja tänään käväisin äitin ja yhden tutun kanssa Intersportin alennusmyyneille (tarkoitus oli tosin ostaa lenkkarit, mutta niitten kanssa on vähän muutakin juttua). Eilen mukaan tarttui sitten yksi tunika ja tänään muuta aletavaraa. Mutta ihan vinkkinä että urheilukauppojen alet todellakin kannattaa tarkastaa vaikka muista kaupoista ei enää paljoa mitään saa. Eilen käväisin illemmalla myös katsomassa Harry Potter and the Order of the Phoenix -elokuvan, siitä esittely myöhemmin.

735781.jpg  735785.jpg

- Tämän tunikan tosiaan ostin eilen Vilasta. Se on jo syksyn uusia tuotteita ja ajattelinkin säästää tätä tuonne koulujen alkuihin. Mietin pitkään tämän tilalle H&M:ssä mustaa isoa villaneuletta, mutta ajattelin että sellaisen saan vielä myöhemminkin. 

- Tänään ostin sitten tuon Adidaksen verkkatakin. Kuvassa se näyttää enemmän joltain oranssin ja vaaleanpunaisen yhdistelmältä, mutta se on siis vaaleanpunainen. Löytyi 60% alennuksesta.

- Näiden housujen perään olen jo aijemmin Spirit Storessa kuolannut, mutta sieltä ne sitten loppuivat ennen kuin äitin innostui ostamaan. Tänään kuiten bongasin ne 30% alesta.Tykkään varsinkin sivuissa olevista kultaisista raidoista. 

735788.jpg  735792.jpg