Voin myöntää seuraavani enemmän ruotsalaisia muotiblogaja kuin suomalaisia, vaikka täältäkin löytyy monta loistavaa tuotosta. Tyylisuuntaisesti ihailen enemmän naapureita ja olen löytänyt taas uuden, (blogi aloitettu huhtikuussa 2005,  heh) mielestäni todellaa hyvän blogin, FashionFlash. Nimenomaan Karolinen loistava tyyli ja hyvin päivän asuista kootut kuvapläjäykset. Ok, en muista millä nimellä noita nyt kutsutaan, kun en itse tietenkään omaa minkäänlaista kuvankäsittelyohjelmaa. Blogissa parasta on kuitenkin se, että se antaa mahdollisimman paljon inspiraatiota. Tämän nostan korkeimmalle korokkeelle hyvän muotiblogin kriteereissä ja minä ainakin saan paljon inppaa juuri Karolinen jutuista.

Toiset arvostavat pitkiä tekstejä paljon, mikä sinällään on hyvä asia. Aina juttujen tekstien tulisi olla laadukkaita pituudesta huolimatta. Voin kuitenkin myöntää olevani niin laiska että liian pitkiä satuiluja en jaksa lukea.  Uskon myös että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Taisin nyt mennä äskeisillä mielipiteilläni ristiin useimpien muiden suomalaisten kanssa, mutta kerroinpahan mielipiteeni. Ja sitten pitää lisätä, että ruotsinkielen taito saa hyvää vahvistusta vain pelkkien blogien lukemisella, sama toimii englannissa loistavasti. Ainakin vaatesanat ovat tulleet harvinaisen selviksi.

Karolinen tyyli on hyvin "massamaisen ruotsalainen. Siellähän ollaan massalla mukana trendeissä. Kuitenkin, jokin erottaa hänet aivan peruksesta. Laitan vielä alle hänen kuvatuotoksiaan jos joku ei usko miksi hänestä saa hyvin inspiraatiota omaan tyylin.

http://thatshot.blogg.se/

1015195.jpg

1015193.jpg

Innostutteko enemmän naapureiden tyyliniekoista vai kotimaan bloggaustaitureista?

Vinkki: Menkaa katsomaan Roberto Cavallin H&M -mallisto etukäteen. Se on juuri nyt esillä! Harmikseni se ihailema nahkatakki maksaa noin 200e.