Kevään edetessä mekkoja on alettu yhdistelemään farkkujen kanssa samoin kuin tunikoitakin. Mekkofarkku- yhdistelmä on kuitenkin aika vaarallinen, joskus toimii ja välillä taas ei.

Edellisessä CC-lehdessä Laura Dern oli päässyt muotihirviöiden joukkoon pukeutumalla cocktailmekkoon ja leveälahkeisiin farkkuihin. Tämä kuuluu ehdottomasti vältä luokkaan.  Ei-niin-juhlava cocktailmekko sopii vielä kuitenkin pillifarkkujen seuraan, mutta ei juhlava! Ultramakeita leveälahkeisia farkkuja kannattaa vältää kokonaan.  Mekkofarkku -yhdistelmässä kannattaa suosia yksivärisiä kankaita ja  katsoa väriyhdistelmät tarkasti. Usein nimittäin tulee tälläinen tulos:

583969.jpg

Joka ei minusta ole niinkään onnistunut (mielipiteitä kuitenkin on). Useimmiten ihanat kukkaprinttimekot kannattaa tässä jättää kaappiin. Suosittelen myös mustia tai tummansinisiä farkkuja. Eikä mielellään polven yli meneviä mekkoja. Kannattaa siis ensin harkita ja sitten välttää! Onnistunut lopputulos:

523414.jpg

Sitten muihin aiheisiin. Eilisen Euroviisukeikkani jälkeen olo vielä väsynyt, mutta illalla katson kavereidan kanssa Suomi-Kanada -pelin. Toivotaan parasta, menestys ei saa jäädä riippumaan ainakaan kannustuksesta!

Kuvat olivat Oslostilin sivuilta.