Syksyn ja kevään muotiviikot ovat jokaiselle herkkuaikaa, korvaavat melkein suklaan. Yleensä lähes kaikki rtw-mallistot tulee ravattua lävitse tarkoin silmäparein, vaikka ainakin itse tutustun niihin tarkemmin vasta tuossa ennen vuoden vaihdetta. Tulevan sesongin tärkeimpiä juttuja saa bongailtua nopeaan tahtiin. Kuitenkin on yksi toinenkin  asia josta saa saa hyvää inspiraatiota omaan pukeutumiseen, ja jopa hivenen ajankohtaisempaa.

Catwalk -kuvien toisella puolella istuu päivästä toiseen suuri muodin ja julkkisten kerma. Ja minne muualle kannattaa panostaa pukeutumisessa kuin nimenomaan sinne missä on kaikki eli itse näytöksiin. Monet Hollywoodin must -tähdet, Victoria Beckhamia unohtamatta ovat esittelemässä omia tyylitaitojaan runwayn ohella. Vasta jokin aikaa sitten aloin itse seurailla myös tätä puolta.

Muutamia onnistumisia:

973146.jpg 973148.jpg

Chloë Sevigny osaa käyttää trendikästä sinapinkeltaista ainakin erityisen hyvin. Ensimmäisessa kuvassa hän on Chloén näytösessä ja tyylin kruunaa virkistävät aurinkolasit. Myös Lanvinin showssa arskat olivat mukana. Tuo mekkomalli tuntuu neidille sopivan, ainot miinus tulee jälkimmäisen kuvan rumista huulista.

973142.jpg 973149.jpg

Ensimmäisestä kuvas löyty Anja Rubik ja Clémence Poésy, Chloén näytösestä Chloën vierestä. Molemmat ovat tummia, lukuun ottamatta Anjan hauskoja housuja. Jollain tasolla tykkään liputtaa yksinkertaisen pukeutumisen puolesta ja molemmat ovat juuri sitä. Yksityiskohtiva ovat vain laukut ja Clémencen aurinkolasit. Lily Donaldson on saapunut seuraamaan Balenciagan runwayta peruskuteissa, jotka toimivat hyvin. Huomaa musta, perusjakku!!! Mielellään vähän normia pidempi ja tyyli on täydellinen.

Katseletko ikinä mallien tai julkkisten pukeutumisia Backstagelta.

Täytyy yrittää hillitä itseäni, ettei tämän tyyppiset postaukset pääse täyttämään koko sivua :O This is fun!