Yigal Azrouël oli minulle täysin tuntematon herrasmies ennenkuin tänään huomasin hänen syksyn mallistonsa ja muutuin sulaksi vahaksi. Pidän hän suunnittelemistaan vaatteista, koska ne ovat yksinkertaisia, kauniita ja soveltuvut mutkattomasti omaan tyylini, ja muutenkin ne ovat kohtuullisen ns. tavallisia. Tällä tarkoitan sitä etteivät ne yritä olla mitään liian hienoa, vaan niitä voi löytyä tavallisten muotifriikkienkin vaatekeepeista. Liiallinen taiteilu kun sattuu minun pienien aivonystyröiden mukaan kuulumaan coutureen. Tällaisista vaatteista ja yhdistelmistä on huomattavasti helpompi hakea inspiraatiota kun tyylissä on sitä samaa mistä itse pidän. Tässä vähän maistiaisia:

       905088.jpg 905091.jpg

                   905093.jpg

905089.jpg 905092.jpg 905090.jpg

Fall 2007 -malliston värimaailma on pääosin luotu rusehtavanharmaasta mustan ympärille. Myös ripaus valkoista ja muutamamurrettu väri pääsevät esiintymään ajoittain erinäisissä yksityiskohdissa. Tyylistä löytyi tasapuolisesti niin mekkoja, muutama hame ja löysiä, maskuliinisia housuja ja seassa näkyi myös kapenevia malleja. Linjat ovat pääosin yksinkertaisia ja puhtaita, mutta yläosaa on myös ajoittain kerrostettu. Itseasissa menen seuraavaksi tarkastamaan myös mitä herra on kevääksi taikonut.

Merkiltä löytyy myös Shop Online: https://shop.yigal-azrouel.com/. Valitettavasti Suomeen ei voi tilata, no tuo ei liene millään tasolla yllätys, koska moni muu naapurinkin halpavaateyritys on jättänyt Suomen ulos listalta. Kuitenkin kun esim ihailee alla olevaa kahta takkia niin mieli haluisia vain saada jotain tältäkin suunnittelijianerolta. 

905117.jpg905116.jpg

 

Jos jotenkin pitäisi selittää viimeaikaisten postauksien vähäisyyttä, niin oikeastaan kaikki johtuu sittä että minulla on muutakin elämää blogin ympärillä, jotka vaativat myös osan ajastani. Koitan kuitenkin saada juttuja taas pystyyn sitä mukaa kun muutkin asiat järjestyvät.