Käväisin eilen Helsingissä, tosin ja valitettavasti paljon muissa kuin shoppailun merkeissä. Kerkesin kuitenkin nopeesti keskustassa pyörähtää, mutta kiersin vain nopeasta H&M:t, Zaran, Helsinki 10 ja pari muuta liikettä, mutta ostokset sitten kiiressa keskittyi vain H&M:ään. Loppuillasta mentii vielä sitten Lintsille muun porukan tahtomuksen mukaisesti. Tossa vielä mitä sitten mukaan tuli.

793690.jpg 793694.jpg

Laukkussa ihastuin sen hapsuihin. Myös sellainen kunnon hapsulaukku olisi toiveissa, mutta tuskimpa ostan. Kuitenkin Mangossa ja Zarassa sellaisia löytyy joten kannattaa tarkastaa. Hintaa molemmilla tosin oli jo päälle 30e. Tämän oli vain 12.90e.

793702.jpg 793715.jpg

Nämä paidat ovat Cassandra Rhodin suunnittelemasta mallistosta H&M:lle. Printit on tosi kivoja. Ensimmäisen kuvan paita menee mekkona. Siinä on kiva selkä, joka on takaa avoin. Toisen kuvan toppi taas on loisto löytö shortsien seuraksi. Hinnat n. 19e ja 14e.

793717.jpg 793721.jpg

Paita on H&M:n Trend mallistoa ja se levenee paljon alas. Hyvä peruspaita. Huivin taas ostin melkein värin värin vuoksi jo kylmempiä kelejä odottelemaan. Sen ostin jo vähän aijemmin.

Ärsyttää älyttömästi kun aina ostan paitoja tai mekkoja. Farkkuja olen katellut jo pitkään mutta sopivia ei ole löytynyt. Yhdet Fornarinan saatan ehkä ostaa, mutta en tiedä. Olen kuitenkin päättänyt ainakin vielä että ostan pillit, koska niitä tulen vielä käyttämään niin paljon enemmän.