Taas on Emmyt jaettu ja nähty punaisen maton glamouria, jota minä jostain syystä vain rakastan. Haluan tapani mukaisesti taas ruotia tyylejä ja mokia.

He onnistuivat:

911402.jpg 911396.jpg 911406.jpg

Helen Mirren & Teri Hatcher &Portia de Rossi

     911404.jpg

Jennifer Morrison

Kuten varmaankin näkyy hyvin selkeästi, omat mieltymykseni osuvat näissä kekkereissä useimmiten klassisiin vaihtoehtoihin. Suurin syy on varmaan se ettei niissä on vaikea epäonnistua. Heleniä (Daniel Swarovskin clutch ja Fred Leighton korut) on vain kadehdittava, koska kuka tuon ikäinen nainen  taitaa pukeutumisen aakkoset noi hyvin. Terillä (puku: Badgley Mischka) taas on valkoinen, tyylipuhdas suoritus. Portian (puku: Vanessa Seward) vahvuus taas pilee ihanassa yläosassa jossa vielä timanttina kruunussa ovat kaulan ympärillä olevat timantit. Koruja ei siis tarvittu. Jennifer (puku: Elie Saab) tyyli taas on hyvin glamour.

Tasapaksua:

911399.jpg 911394.jpg 911405.jpg

Kyra Sedgwick & Rebecca Romijn & Kristen Bell

Kun tarkasti katson Kyran (puku: Oscar de la Renta ja Mary Nortonin clutch) pukua niin minusta se on paita-hame. En nyt varmasti väitä, mutta suuremmassa kuvassa se vaikuttaa siltä. Alaosan hapsut kolahtavat syvästi, mutta yläosa on tylsä, ja jotenkin ihan erimaailmassa alaosan kanssa. Rebeccan (puku: Guy Laroche) kokonaisuus toistaa vähän samaa linjaa. En vain pidä yläosasta. Kristen (puku: Yigal Azrouël) taas on löytänyt kuvan kauniin mallin, mutta väri on ok. Ei siis aivan täydellinen, en kiellä kuitenkaan ettei se olisi söpö, ehkä vain liian babyblue.

He epäonnistuivat:

911401.jpg 911398.jpg 911392.jpg

Vanessa Williams & Aida Turturro & Hayden Panettiere

Vanessa (Martin Katzin korut) sortui tällä kertaa totaalisesti väärään väriin, toimisi mustana kauniimmin. Vaikka musta hoikentaa, mutta muodokkaamman vartalon kannattaa välttää läpinäkyvää yläosaa, tähän loukkuun tippui nyt Aida (Harry Winstonin korut). Olen pariin otteesen kehunut Haydenia (puku: Marc Bouwer), nyt vain ei ollut hänen päivänsä. Puvun väri on kuin tehty tytölle, mutta alaosasta olisin suunnittelija jättänyt hitusen volyymia pois. Näin se olisi mielestäni onnistuneempi. 

Hiukset ja meikki:

911413.jpg

Becki Newton

Tällä kertaa kampauksista ei löytynyt selvää, yhtenevää linjaa. Kuitenkin erillaiset kiharat olivat suositut. Joka tapauksessa tässä sarjassa voiton anasti Becki. Keskijakaus on edelleen in, mutta myös sivujakaus on nosteessa. Taakse laitettu juhlallinen nuttura erottaa hiukset arkisemmasta tyylista, jonka pääikoni on Sienna Miller. Meikissä syksyisen tummat ja hivenen kissamaiset eyelinerit luovat onnistuneet lopputuloksen.