Himoan niin Applen iPhonea. Siitä löytyy mm. iPod ja siinä on vain yksi näppäin, muuten puhelinta käytetään kosketusnäytöllä. Puhelin julkaistiin USA:ssa 29. kesäkuuta, eli vasta ihan näinä päivinä. Puhelimen on määrä saavuttaa myös euroopan markkinat tulevan syksyn aikana. Uutuudella on kaksi mallia, mallien ainoa eroavaisuus on muistinmäärä ( 8GB ja 4GB ). Hintaa laitteelle kertyy n. 370 ja 450e. Eli ei omasta mielestäni paljoa kun vertaa esimerkiksi Nokian uusien mallien hintoihin, jotka lähentelevät jotain 800 euroa. Tämä puhelin olisi juuri se jonka haluaisin joululahjaksi. Nimittäin oma puhelimeni meni rikki viime joulun alla. Se kesti kaksi vuotta ja oli ostaessa 200e. Sen jälkeen olen käyttänyt äidin vanhaa puhelinta, jossa ei ole edes värinäyttöä (se on kuitenkin ollut ihan hyvä puhelin). Olemme siirtyneet muutama joulu sitten siihen periaatteeseen etta minä ja pikkuveljeni saamme kumpikin vain yhden isomman lahjan. Tosin silti tällä puhelimella taitaa olla liika hintaa. Äiti ei ainakaan tykkää.

        705492.jpg

Tänään on Lindsay Lohanin syntymäpäivä (onnittelut!). Neiti tuli täysi-ikäiseksi ja sai syntymäpäivälahjaksi mm. iPhonen. Huomasin kyseisen äsken julkkisuutisia selaillessani.

Samaan myös onnittelut Prinssi Harrylle ja Prinssi Williamille hienosta konsertista edesmenneen äitinsi Prinsessa Dianan muistolle!