Olen niin koukussa streetstyle-sivustoihin. Lueskelen niitä monta kertaa päivässä. Nyt taas vähästä aikaa muutama onnistunut asukokonaisuus:

610134.jpg 610129.jpg

610131.jpg

                  610133.jpg

- Ensinmäisessä kuvassa vatteet ovat malliltaa niin ihania, varsinkin mekko! Persoonallisempien värien ansiosta hän erottuu joukosta (huomaa jo tulevaa syksyä muistuttavat sukkahousut). Kivan rohkeaa.

- Perusvaatteet, jotka käyvät täällä vähän koleammassakin. Piristäviä valintoja, kokonaisuus käy hyvin esim. kouluun.

- Suomalaista osaamista. Mielettömän ihanat farkut! Sopivan harkittu kokonaisuus - rento, mutta tyylikäs. 10 pistettä.

- Vihreä yhdistettynä mustaan - vau! Siksi kuvan valitsin (emmin vähän tuon tupakan takia > älä ikinä kannata!).

Kuvat: Facehunter, Oslostil ja HEL-LOOKS

Sitten muuta:

Sain muuten alkuviikosta loppuun ensimmäisen lukemani Gossip girl -kirjan. Aloitin tietysti ensimmäisestä. Jäin heti koukkuun! Todella hyvä kirja, koska tykkään lukea kaikenlaista hömppää. Ennen puoltaväliä kirja ei vielä iskenyt, mutta kun tapahtumat etenivät se iski minuun enemmän ja enemmän, lopuksi oli pakko päästä lukemaan aina kun vain pystyi. En paljoa lue kirjoja, eli kun luen niin luen ystäväni suosittelemia kirjoja. Hän on jo oppinut tietämään mistä pidän. Ennen tätä vuotta olin lukenut ehkä yhden kirja kahdessa vuodessa, jos kuolujuttuja ei lasketa mukaan. Kuitenkin tämän  vuoden alusta alkaen olen lukenut noin 7 kirjaa! Jos joitain lukemiani kirjoja voin suositella niin:

Luminen kesä, Da Vinci code ja Paholainen pukeutuu Pradaan (se must) + tuo Gossip girl

Luminen kesä on ehdottomasti paras kirja minkä olen lukenut. Se kertoo nuorista jotka ovat matkalla Norjaan snoukkaleirille. Siellä sitten tapahtuu kaikkea mielenkiintoista. Da Vinci -koodi on myös hyvä, äärimmäisen mielenkiintoinen. Kannattaa katsoa leffa myös. PPP:stä ei taida tarvita kertoa mitään.