Aivan viimeaikoina erinäisten katutyylejä esittelevien sivustojen tarjonta ei ole osunut täydellisesti makuuni. Nyt kuitenkin silmiini osui muutama helmi. Ja niistä seuraavaksi.

883113.jpg 883115.jpg

StockholsStreertStyle: http://stockholmstreetstyle.feber.se/feber/ & HEL LOOKS: http://www.hel-looks.com/

- Ensimmäisen tytön vaatetus kiinnostaa minua. Näyttää siltä että kaikki paitsi kengät olisivat saapuneet vaatekaappiin kirpparilta tai vanhoista varastoista. Noilla jaloilla kesältä jäänyttä rusketustakin voi esitellä. Laukku näyttää myöskin kivalta. Rakastan noita laseja! Kuva on muutenkin söpö ja jollain tapaa uniikki.

- Toisesta kuvasta löytyy vastapainoksi suomalaista osaamista. Molempien tyttöjen tyyli on hyvin samanlainen ja helposti toteutettavissa. Leggarit + runsas yläosa = satavarma yhdistelmä joka tulee toimimaan vielä tämän syksyn ja näkynee massatyylissä vielä sen jälkeenkin. Sinihupparisen tytön kaulassa on hauskan näköinen kaulakoru. Enemmän pidän kuitenkin jälkimmäisen kokonaisuudesta, koska värit tykästyvät paremmin silmiini. Mutta kannattaa huomat molempien jättihupparit (jollaisen itsekkin ostin viime viikonloppuna) ja suuret valkoiset kaulahuivit.

883118.jpg 883120.jpg 883121.jpg

Facehunter: http://www.hel-looks.com/

- Valitsin kuvan koska tuon Rachel Bilsonin näköisen neidin mekko on söpö ja tuo mieleen vielä viime kesän. Väljä keskiosa on hauska ja kauluksesta, helmasta ja hihoista löytyy mielenkiintoista pallokuviota. Laukku on käy mekkoon omalla jollain tavalla herkällä olemuksellaan.

- Kyseisen miehen otin vain koska nuo lasit, nuo lasit! Tämä on yksi niistä trendeistä joka jakaa mielipiteet todella rajusti. Loistava lisä olisi tosiaan jättisankaiset ja läåinäkyvät rillit. Mutta täytynee tyytä ajatukseen siitä että sellaisia saa lähteä pk -seudulle metsästämään, joten en vaivaudu niide takia monta tuntia autossa istumiseen. 

- Aloitetaan paidasta. Muotiin viime sesongilla tulleet vaatekappaleet , joissa on hauskoja ja usein todella yksinkerteisia printtejä jatkavat edelleen. Toisin tuo mekko on todella hauska ja sopii naisella, koska hän ainakin näyttää todella iloiselta.

883117.jpg

The Sartoalist: http://www.thesartorialist.blogspot.com/

-Viimeisenä katsaus vähän ehkä asiallisempaan tai naisellisempaan suuntaan. Tykkään ehdottomasti kokonaisuudesta. Minullekin kelpaisi tummanharmaat sukkahousut, ne nimittäin ainakin tässä toimivat. Ja nillkkuritkin hoitavat asiansa. Uudet talvi- tai syyskenget puuttuvat vielä kokonaan, koska itse olen hyödyntänyt vain Vagabondan maskuliinisia kenkiäni. Nahkatakki syksyn juttu ja se sopii todella moneen kokonaisuuteen. Kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen että naisella on kaksi kassia.

Löysin äsken itselleni täysin uuden tuttavuuden; nimittäin Copenhagen Street Style. Tykästyin tähän helmeen heti. Tyylit ovat sopivalla tasolla persoonallisia. Olenkohan vaihteeksi ihan ulkona kun en koko sivustosta ole ennen kuullut mitään?!

http://www.copenhagenstreetstyle.dk/

--------------

Sitten haluan kertoa jonkin verran omista tyyli-ikoneista näiden julkkisten lisäksi, koska muutama muukin bloggaaja on niin viime päivinä tehnyt. Itse pidän kahdesta ruotsalais blogittajan tyylistä että heistä on mukava ottaa inspiraatiota omaankin tyyliin. Olenkin aikaisemmin puhunut Moderniteteristä, mutta uusi mainita on Matildan blogi. Molemmissa pääaigeina ovat kirjoittajien henk. kohtaiset tyylit. Kannattaa vilkaista. Molempiin löytyvät linkit myös linkkilistasta.

Moderniteter:  http://moderniteter.blogg.se/

Matilda: http://moderniteter.blogg.se/

--------------

Sitten lopuksi vielä omia kuulumisia. Ostin pari päivää sitten mustanharmaat over knee -sukat, jotka olen todennut ihan kivoiksi. Niistä tulee kuvaa sitten kun saan kameran käsiini, en nimittäin löydä sitä mistään. Onneksi myös ensiviikolla pitäisi saapua H&M:n paketti. JEE! Täytyy vielä näin extreme -juttuna ilmoittaa että kun katson juuri nyt huomaan että puihin on tulossa kaunis ruska. What cuold be more beautiful?