944468.jpg 944557.jpg944474.jpg 

Keskimmäinen kuva: Stockholm Street Style

Olin eilen erään kaverini kanssa kahlaamassa keskellä Tamperetta, juosten liikkeestä toiseen. Omaksi harmikseni ostokset jäivät yksiin legginsseihin, kaverini ostaessa uudet takin ja kengät. Kuitenkin leggarit olivat suuri löytö, nimittäin ne ovat suuresti haaveilemani kiiltävät ja mustat leggarit (en halua käyttää ilmaisua latex). H&M oli tietenkin kauppa, jossa ihanuudet tulivat vastaan. Ensimmäisestä kuvasta löytyy myös Lindexistä (milloinhan sieltä viimeksi jotain ostin. kaupan taso on parantunut) ostamani over knee -sukat, jotka ovat todella kivat. Mummon vanhat kengät/nilkkurit, joissa on ihan kahden sentin korko. Toisessa jalassa on oma Vagabondan jalkineeni. 

Muutama päivä sitten s.s. stylen sivuille tuli kivoja kuvia ruotsalaisten uudesta suosikki - kenkä -mallista. Ne näyttävät sopivasti rokahtavilta, mutta suurimman ilon mieleeni johtui, kun muistin kaapissa sijaitsevat äitini vanhat, vähän saman tyyppiset, kengät. Nuo vastineet sopivat paremmin omaan tyyliini, jossa rokatavuus on tähän mennessä tyytynyt vain tirkistelemään piilostaan.

944476.jpg

Perjantaina tet -paikkaa etsiessäni ostin tietenkin tämän üper -kaulahuivin henkalta (ostankohan sieltä nykyään kaiken) 50% alesta. Hyvä löytö, koska vastaavan puutteesta kaapissani oli suuri aukko. Sitä voi pitää useamma tavalla. Myöskään lämpö ei pääse karkaamaan. Kannataa tarkastaa Indiska, koska siellä on muutamia kivoja huiveja.

Sitten siirrynkin omasta shoppailusta toiseen aiheeseen. Monien lehtien mukana tulee erinäisten tuotteiden ilmaisnäytepakkauksia. Monet ovat voiteita ryppyiselle iholle tai jotain vastaavaa, joita ei tule käytettyä. Kuitenkin aina postiluukusta pamahtaa lehtiä joista löytyy (kuten alla) esim. hiustenhoitotuotteiden tai meikkien ilmaisnäytteitä. Käytättekä tai testaatteko niitä ikinä? Ovatko ne mielestänne turhia? Otin muutama päivä sitten asiaksi kokeilla mitä Cosmopolitanin (voitin tilauksen tyylitaivaasta) mukana tuli.

944480.jpg