Ilmat viilenevät minulle vähän uhkaavaa vauhtia. En ole vielä monessakaan asiassa valmis talven tuloon, vaikka sitä odotankin. Täydellinen takki on edelleen hakusessa (no empä hirveästi ole edes katellut) ja muuta sellaista. Nyt menen kuitenkin syksyn -07 päähine muotiin, jota on varmaan monesta paikasta tungettu ulos, mutta kertaushan on opintojen äiti. Kyseinen teksti pätee usei myös minun kohdallani. 

Kaikki varmasti tietävät että löysät pipot ovat in, tupsu päässä ei ole pahitteeksi. Mutta kannattaa tarkastaa millainen tupsu on, koska kaikki eivät todellakaan ole hienoja. En omista kuin muutaman pipon ja vain yhden josta tykkään.  Mutta se onkin pariin otteeseen päähäni jo päässyt. Pipot ovat kuitenkin ihanan monikäyttöisiä. Silinterin tyyppiset päähineet ovat myöskin kivunneet muutamien innokkaimpien muodin orjien päälle jo useaan otteenseen. Minä en niistä pidä kuin oikein onnistuneissa asukokonaisuuksissa. Itselleni en ainakaan vielä osaisi moista päähän kuvitella, vaikka voi olla että vaihtevat mieltymykseni ihastuvat sellaisiin lähiaikoina. Erillaisia myssyjä kannattaa myös kokeilla.

Ruotsissa vallalleen on päässyt huivivillitys, jossa huivi kiedotaan ovelasti päänympärille. Myös huppu sinällään näyttää kivalta. Tästä tyylistä pidän ja testaankin joskus, kunhan vain saadan sen väkerrettyä hyvin. En nimittäin ole vielä onnistunut.

983077.jpg 921302.jpg

Mary-Kate Olsen

Millaista päähinettä käytät tänä syksynä ja talvena?

-------------------------------------------------------------------------------

Jes! H&M:n pakettini saapui lähes parin kuukauden odottelun jälkeen postiin. Tosin jouduin tyytymään vain kahteen villapaitaan, koska sukkahousujani ei sitten lähetetty?! Niistä kuvia varmaan huomenissa, nimittäin toisen pitämisestä en ole aivan varma. Ärsyttää kun kamera on taas menossa äitin mukana jossain ja en saa ilman sitä aikaan yhtään mitään. Olenkin ajatellut pyytää puhelimen sijaan joululahjaksi uutta kameraa. Tulisi mulle ainakin käyttöön.