Käväisin tänään kampaajalla. Hiuksiin ei kamalasti muutoksia tullut muuta kuin että pituutta vähän pois ja kerrostusta. En oikein missään sitten keskustassa käynyt, paitsi Glitterin ovelta silmiini osui sulkapanta (niin minä sen tulkitsin, tosin sitä voi käyttää muissakin tarkoituksissa). Hintaa 5.90e, mikä on mielestäni aika paljon, mutta pakkohan se oli ostaa. Sijoitin sen uuteen laukkuuni hapsujen viereen roikkumaan. I love it! (kuvan laatu valitettavan huono?! sulkahommeli ei todellakaan tule oikeuksiinsa)

802432.jpg

Hapsut ja sulat

Näistä trendeistä olenkin pariin otteeseen maininnut. Syksyllä palataan siis kaikenlaisten hapsujen ja sulkien muodossa 1920 -luvulle. Minusta tämä trendi-ilmiö on oikealla tavalla toteutettuna hauska ja vähän taas uudenlaisempi juttu. Vaikka esim alapuolella oleva Fendi mekko on ihana, niin en sellaista päälleni juuri laittasi tavalliseen juhliin, saatikaan arkikäyttöön. Siihen ei enää halukkuuteni riitä. Toisaalta taas ihailen suunnattomasti esim. Sienna Millerin päällä ollutta oranssinpunertaa helmasta hapsutettu mekkoa (vähän saman tyylinen Penélope Cruzilla oli Academy Awardseissa!). Mutta yksityiskohdissa tämä muoti tomii. Ashley Olsen on talsimut jo jonkin aikaa ihana sulkalaukku käsivarressa.

802370.jpg 802371.jpg

Fendi

Nahka ei haviä

Ostin itselleni viime syksynä Sisters Pointin ruskean nahkatakin, ja kuljin sillä käytännössä koko talven. Niin loistava löytö etten, varmaan koskaan ole yhtä vaatetta niin paljoa käyttänyt. Tosin loppukeväästä huomasin vetoketjun alkavan takkuilemaan (no eiköhän uusi kohta saada mummon avustuksella). Paitsi nyt pilvilinnamaisissa haaveissani siintää musta nahkatakki. En taida enään raaskia toista kunnollista ostaa, nimittäin pussin pohjaa kirpaisee taatusti ja pahasti. Muutaman second hand -liikkeen saatan kiertää, mutta ilmeisemmin tyydyn johonkin H&M:n tekoahkaiseen vaihtoehtoon.

Nahka tulee muutenkin näyttelemään kohtuullista osaa myös ensi syksynä (eli se jos jokin kannatta säilyttää edellisistä sesongeista). Monissa mallistoissa nahkaa on enemmän tai vähemmän. Nahkatakki on hyvä vaihtoehto tähän trendiin ja myös kaikenlaiset nahkaiset asusteet (pannat, vyöt, hanskat). Nahkatakin ostossa kannatta huomioida että prätkämäisyys on sillä saralla vähän in. Myös esim. H&M:llä, Zaralla ja Acnella on ollut niin sanottuja laatikkomaisia nahkaisia mekkoja. Hienolta näyttää, mutta en sellaiseen sijoita, koska en todellakaan päälleni uskalla laittaa. Kuitenkin kannatta myös muistaa ne sellaiset nahalta näyttävät leggarit. Hurjimmat tapaukset kuten vaikka Kate Moss ovat jo hipseneet nahkapökissäkin, eli rohkeutta peliin!

802372.jpg 802506.jpg 802505.jpg

Loewe & Acne & Ashley Olsen kivassa nahkahameessa