David Beckhamin ensimmäinen esiintyminen L.A. Galaxyn paidassa näytti vetävän myös muita julkisuuden henkilöitä paikalle, vaikka herra kentällä olikin vain 13 min. Ajattelinkin tässä käydä sitten muutaman tyylin lävitse.

    760260.jpg

Victoria löytyi muun perheen kanssa katsomosta. Amerikan tyyliin hymyilemistä opetteleva Posh Spice oli pukeutunut juhlalliseen tyyliin mustaan mekkoon. Vyötärölle oli valittu ohut, musta vyö ja isot aurinkolasit olivat kasvoilla (niistä tulee pikkuhiljaa poshin tavarmerkki). Palaan kuitenkin vielä siihen kommenttiin missä Victoria sanoi oppettelevansa hymyilemään. Minusta se on hyvä asia, koska ikuisen kurttusuun katseleminen alkaa ärsytmään. Hymyilevästä ihmisestä saa iloisemman ja positiivisemman kuvan. Tämä ihan vain vinkkinä. 

    760261.jpg

Äskettäin naimisiin Tony Parkerin mennyt Eva Longoria edusti itseään raikkaissa farkkucapreissa, joissa oli myös henkselit. Alta löytyy valkoinen paita jä päällä ruskea jakku (ei ehkä tässä kuvassa erotu kovin hyvin). Jalassa on punaiset todella korkeat kengät. Huom, korot kasvavat syksyä kohden. 

    760258.jpg

Peliä saapui katsomaan myös Mary-Kate Olsen. Hänellä on myös todella korkeakorkoiset kengät. Jalassa ovat mustat ovat mustat farkut ja yläosa rento ja iso -tyylikästä. Mutta tästä kokonaisuudesta kannattaa bongata tuo aivan ihana laukku! 1920 -lukua henkäilevät hapsut tulevat nyt takaisin. Sienna Miller nähtiin myös punertavan oranssissa hapsumekossa hetki sitten. Tämä ilmiö kannattaa jättää mieleen!