Kaiken tämän yleisen hömpötyksen jälkeen keskityn tässä postauksessa itseeni. Vaikka olen jaellut mielipiteitäni muodista jo yli puolivuotta, en kuitenkaan kerro paljoakaan itsestäni. Kyseessä on siis nuori fashionisti, jolla on paljon sanottavaa ja ennen kaikkea mielipiteitä, pelkää kuitenkin niiden esittämistä.  Himoshoppaaja, joka tekisi sitä joka päivä jos vain voisi. Leffafriikki, joka harrastaa muodostelmaluistelua sm-junioreissa. Yrittää pärjätä koulussa, johon panostaa myös. Aikaa kavereille jää kaiken muun ohessa vähän, mikä joskus masentaa. On oppinut miten kovaa elämä voi olla. Tyttö on myös matkustellut. Kärsii Araknofobiasta.

Hänelle tärkeintä elokuvissa on että ne saavat ajattelemaan saa. Hän ei lue paljoa kirjoja, mutta suosittelee Lumista kesää, Da Vinci codea ja Pagolainen pukeutuu Pradaan-kirjaa. Lukee yleensä jenkki Vogueta ja C.C., seuraa juttuja enemmän netistä. Muutama tv-sarja on tytön kaapannut myös mukaan: Täydelliset naiset, Pako, ALIAS, sinkkis, LOST, Kadotettu (huippis, sun muut)... aikaa ei siis jää mihinkään.

Rakastaa Jude Law:ta, haaveilee vaihto-oppilasvuodesta. Suunnittelijat, tuppaavat vaihtumaan nyt: Marc Jacobs, Zac Posen, Bottega Veneta.

Tyttö,  jonka aika on kortilla. On huommannut blogin kirjoittamisen olevan hänelle tärkeää rentoutumista, joka sulkee mielestä tavalliset asiat. Kaikesta tästä huolimatta on kyseessä ihminen jolla on määrämpää, josta ei voi tinkiä!