Paksut kulmat

589109.jpg 610265.jpg

Christian Dior

Paksut kulmat ovat edelleen muodissa syksyllä. Oikeastaan nyt asiassa mennään todella pitkälle, nimittäin esim. Diorin näytöksessä kulmat eivät olleet kaikissa meikeissä meikattuja vaan maalattuja tai liimattaju (miten lienee tehty). Eli asian kanssa saa liijoitella. Mutta mielestäni luonnolliset kulmat riittävät tähän trendi-ilmiöön. Mutta ohuet ja poisnypityt kulmat ovat siis poismuodista edelleen.

Eyeliner

589111.jpg 725530.jpg

Christian Dior

Syksyllä muotiin saapuvat myös kisusilmät. Eyelineria voi käyttää vapaasti, mutta kannattaa myös miettiä missä ja milloin. Juhliin voi tehdä myös vähän taiteellisemmat rajaukset. Jos jotain tuotetta voi suositella niin minä  tykkään Lancomen Eyeliner Pinceau-Mousse Tracé Dense. Sävy on ruskea, mutta se on niin tumma ettei sitä oikeastaan mustasta erota. Kannattaa myös huomioida se että meikkaa, joko tummat silmät ja neutraalit huulet tai toisinpäin.

Talviset posket by Chanel

725529.jpg

Chanel

Chanelin lookissa oli kulmien lisäksi myös aivan ihanat talvisen paleltuneet, hitusen vaalean punaiset posket. Tyyli on todella söpö ja tyttömäinen. Haalean vaaleanpunaista poskipunaa ei todellakaan tarvita kuin hipaisu. Parhaiten se tulee esille muuten hyvin luonnollisessa meikissä.

Lips

610262.jpg 589110.jpg

Christian Dior

725526.jpg 725528.jpg

Chloé & Gucci

Syksyyn mentäessä huulten värikin muuttuu. Ne voivat olla, joko Diorin tyylin räiskyvän vaaleanpunaiset ja rajun kaksiväriset. Toisaalta huulet voivat olla neutraalit tai viininpunaiset. Chloélla huuliét on meikattu kuluneen näköisiksi, mikä tekee niistä pehmeät.  Itse en uskaltaidu kokokeilemaan, en itseasiassa käytä huulipunia ollenkaan, kisameikkejä lukuunottamatta. Mutta voisin piristyksen vuoksi kokeilla syksymmällä joissain juhlissa huulipunaa, tosin en mitään shokkiväriä. Yksi syy myös siihen miksi huulipunat ovat jääneet vähemmälle on se, että mielestäni minun ikäiseni ei vielä yarvitse naisellisempiä sävyjä käyttää. 

Hiukset

725524.jpg 610264.jpg

Chanel & Bottega Veneta

Hiustrendeistä sen verran että Chanellillä lähes kaikkien mallien päät oli krepattu edestä. C.C.:ssä kreppauksesta on ollut juttua jo keväälläkin. Minusta hiukset näyttävät hienoilta jos niihin on krepattu suikaleita, mutta en suosittele kreppaamaan koko päätä henkilökohtaisella kokemuksella. Mutta vielä enemmän pidän jo myös aijemmin puhutuista leteistä ja erillaisista sykeröistä. Mm. Sienna Miller on käyttänyt lettejä kampauksissaa.