720663.jpg

Eight Hour Cream on Elizabeth Ardenin klassikkotuote, jonka voisi liittää maailman seitsemään ihmeeseen. Siihen tulee melkein riippuvaiseksi. Itse törmäsin tuotteeseen viime huhtikuussa lentokentällä, kun myyjä  ehdotti sitä rohtuneisiin huulini. Äidin kanssa päädyimme ostoratkaisuun, eikä vähän yli kolmenkymmenen euron sijoitusta ole tarvinnut katua.

Käytän sitä huulirasvana aina aamulla kun nousen. Siitä on tullut tapa. Oikeastaan en muulloin käytä huulirasvaa, koska huuleni ovat tähän niin tottuneet. Itseasiassa minulle sanottiin, joskus Sokoksella että huulet tottuvat rasvoihin, eli mitä enemmän käyttää sitä useammin ne rohtuvat. Tuote pelastaa aina myös kynsinauhani. Se tehoaa myös hyttysten puremiin, pieniin haavoihin ja ihovaurioihin, auringon polttamaan ihoon ja palovammoihin. Todellinen monitoimitapaus siis. Haju on ehkä hieman rohtomainen ja voimakas.  

Eight Hour Cream kehitettiin jo vuonna 1930. Tuotteen alkuaikoina Elizabeth käytti sitä itse hevosten hoitoon. Nimen tuote on kuulemma saanut siitä kun Arden-edustaja laittoi voidetta poikansa naarmuunteneeseen polveen ja se parantui kahdeksassa tunnissa. Voide koostuu lanoliinista, salisyylihaposta ja sisältä E-vitamiinia.

Nykyään purkki on aina esillä, jotta se heti saatavilla. Monesti se löytää myös pidemmille matkoille tien laukkuun.