Tulevan viikonlopun tulen viettämään vähän muualla, joten bloggaamaan en pääse. Maanantaina taas on taksvärkkipäivä, jonka ohjelma on vielä aika avoin. Kouluun en kuitenkaan mene, voi olla että aika menee kuitenkin lukemiseen. Laitan alle vielä muutaman kuvan.

Stella McCartney Backstage: 

959052.jpg 959045.jpg

Anja Rubik and Natasha Poly & Anja Rubik

959043.jpg 959058.jpg

Agyness Deyn & Maryna Linchuk

959049.jpg 959056.jpg

Anna Piaggi, Stella McCartney & Christien Lacroix

Kirkkaimmat tyylivalinnat oli selkeästi poiminut Italian Voguen Anna Piaggi. Rouvan tyylin salaisuus taitaa olla kaiken mahdollisen yhdistäminen. Kenestä tyylikästä, kenestä ei. Minun mielestäni positiivisessa mielessä äärimmäisen huomiotaherättävää. Tosin ei muuta kuin bring it on!

 

Täytyy varmaan vähän valitella viimeaikaisi, aika tyhjänpäiväisiä juttuja. Minua aina inhottaa kun joka toinen bloggaaja valittaa kun ei kerkeä kirjoitella blogiinsa milloin minkäkin asian vuoksi. Oman ajattelumallini mukaan tämä on minun blogi ja juttua tulee silloin kuin siltä tuntuu. Tosin nyt on kyllä tunnustettava että painaa muut asiat päälle, ja muotiin ja pukeutumiseen liittyvät asiat ovat saaneet olla hetken aikaa kaapin syrjäisemmässä lokerossa. Kunnon tekstiä tulee kun on sen aika.