Happy birthday Lifestyle!

                       

   921286.jpg  1007710.jpg  921287.jpg

   1007700.jpg 1007695.jpg

Eli tänään, ja juuri tismalleen tänään blogillani on ensimmäinen suuri päivä! Ensimmäinen vuosi on siis taittunut myös ikiomalta Lifestyle-blogiltani. Kieltämättä fiilikset on nyt aika korkealla vaikka sitä ei voikkaan kovin monen ihmisen kanssa jakaa. Nimittäin virrallisesti blogista tietävät tutut voidaan laskea yhden käden sormilla.

Jos joku vielä ihmettelee että miksi sivun reunassa näkyy päivityksiä vain huhtikuusta, niin olen kirjoitellut samaa Lifestyle-blogia kahdessa paikassa, vuodatuksessa ja sitten maikkarin helmessä. Vanhat sivut ovat edelleen näkyvillä (http://lifestyle.helmiblogit.mtv3.fi/) jos joku haluaa vielä vilkaista. No voin myöntää etten osaa poistaa niitä ja huomasin äsken unohtaneeni salasanan tyystin.

Voin jonkin verran selitellä blogin historiasta. Päätin siis aloittaa aivan päähänpistosta tämän kirjoittamisen, olin sattumalta törmännyt vain vaivaiseen kolmeen suomalaiseen muotiblogiin ennen sitä (kaikki nykyään lopetettu). Juttuja tuli kohtuulliseen tahtiin alkuhuumassa. Tosin kirjoitustaito oli mitä oli. Muutamassa kuukaudessa kuitenkin sain vastaani tavallisia ongelmia. Kuten inspiraation puute ja alkuinnostuksen hiipuminen. Ensimmäisissä jutuissani kuitenkin minusta näkyy selkeästi eniten oma persoonani. Silloin muotiblogitouhu ei ollut niin kaavamaista vain aiheita tuli tehtyä aina kun tuli jotain kirjoitettavaa, tuntui paljon vapaammalta. Vähitellen alkoi ilmestyä uusia ja uusia blogeja kun päästiin vuoden 2007 puoleen. Aluksi oli helppo kirjoittaa keväästä, mutta pikkuhiljaa tuntui että kaikki sanottava oli sanottu. Samalla itse seuraamiani blogeja oli kunnollinen tusina ja ulkomaalaiset tuttavuudet astuivat kuvaan. Maaliskuussa sattui pieni yllätys. Sain nimittäin yhteydenoton Helsingin sanomien toimittajalta, muutaman viikon päästä blogini ja minä olimme osa hesarin muoti -aiheista juttua. Pian tämän jälkeen törmäsin helmiblogisivuston kanssa pieneen ongelmaan. Kuvia en pystynyt lisäämään enempää. Päätin jatkaa samantien jossain muualla, jossa kirjoittaminen olisi muutenkin helpompaa. Vuodatukseen päädyin (olisi pitänyt kait valita blogger?) ja siirto tuli nopeasta. Samalla huomasin että muotiblogeihin alkoi tulla tietynlaista kaavamaisuutta ja aiheet alkoivat vakiintua monissa blogeissa hyvin samanlaisiksi. Itse pyrin mukautumaan massaan mikä oli suurin virhe minkä tein. Nimittäin siitä eroon pääseminen on osoittautunut todella vaikeaksi ja blogini taistelee samoissa kynissä edelleen. Elokuussa sain taas jatkuvaa alamäkeä kuin aiheiden löytäminen muuttui paljon vaikeammaksi. Asiaa vaikeutti se että joka blogissa kirjoitetaan samoista asiosta ja on vaikea löytää jotain mikä on vielä koskematonta, itseasiassa täysin mahdotonta. Kyseinen syksy onkin siitä asto ollut vaikeaa. Kuitenkin pikkuhiljaa tuntuu että parempaan suuntaan ollaan menossa. Blogin tyyli ei ole vielä valmis, ja tuskin tulee olemaan vielä pitkään aikaan. Tavoitteena on kuitenkin blogi, jossa on sama alkuinnostus ja persoonallisuus.

Alla laitan nyt Lifestylen juhla-asun (Chloén mekko, tarkempi kuva alla, Topshopin kengät ja Devi Kroellin clutch ):

1007867.jpg 1007868.jpg 1007866.jpg

 

 

   1007701.jpg 1007698.jpg

                          921288.jpg