Mischa Bartonin tyyliä on haukuttu kevään mittaan ihan tarpeeksi. No joo, eihän hänkään ole joka päivä ollut niin näyttävä kuin voisi olla, mutta tytöllähän on ollut muitakin vakampia ongelmia viime aikoina. Joten minusta on ihan hyvä että hän on keskittynyt suhdejuttuihin ja jättänyt julkisuuden tuomat paineet toiseksi. Ei kukaan joka päivä glamouria kimaltele. Asiasta nousseen suuren jutun myötä uskon lehdistönkin kiinnittäneen (lähes metsästäneen) kuvia Mischan ei niin onnistuneista päivistä tyylin suhteen. Kuitenkin punaisella matolla hän on ollut oma itsensä:

Cannes 2007:

654304.jpg 654305.jpg

       654299.jpg

A Mighty Heart -ensi-illassa tyttö näytti huikealta harmaassa koristellussa puvussaan.

      654298.jpg 

      654300.jpg 659779.jpg

Le Scaphandre et le Papillon -ensi-illassa nähty vaalea iltapuku on kuin tehty Mischan ihon väriin sopivaksi. Hiukset on laitettu huolettomasti  trendikkäälle sykerölle taakse ja puvun kaunis korumainen selkäosa kruuna lopputuloksen.

       654301.jpg

Se minkä Mischa juuri osaa on huolettomuus. Puku on yksinkertainen ja tyylikäs, eikä varmasti istuisi kenenkä tahansa yllä. Tytön olemus antaa kuitenkin asun vaatiman arvon.

Muissa tilaisuuksissa:

654295.jpg 654297.jpg

Minusta tämä kokonaisuus on yksi Bartonin onnistuneimpia koskaan.  Mekon on ihana ja käy näyttävälle tyttölle. Kuitenkin kengät ovat paras osa kokonaisuutta. Ne käyvät asuun täydellisesti ja ovat silti rohkea valinta.

Näiden gaalavalintojen jälkeen on vaikea sanoa Mischan tyylin olevan täydellisesti hukassa.