716192.jpg 716198.jpg

   716203.jpg

 - Ostin Jumbon Zarasta (menimme Bulgariaan) tämän löysän paidan. Hintaa oli muistaakseni jotain 30-35e. Tosin kangas nyt on kohtuullisen ohutta, mutta tykkäsin paidasti niin paljon. Juuri sellainen löysä mutta siisti.

- Lentokentältä mukaan tarttui myös Diorin Pure Light -meikkivoide. Nyt parin viikon testauksessa meikkivoide on toiminut hyvin; kevyttä ja sopivan sävyistä, kestossakaan ei ole mitään vikaa.. Myyjän kanssa päädyimme tummempaan vaihtoehtoon, koska rusketun aika hyvin. Ja voihan sitten meikkivoidetta syksyllä sekoittaa päivävoiteesen, niin sävt vaalenee.

- Ostin myös tällä viikolla tuon Mavalan Juicy kynsilakan, joka on punertavan oranssi, tai lähes punaista. En ole vielä kynsissä siitä testannut, koska reissussa otettu ranskailainen manikyyri on pysynyt niin hyvin. Huomenna aamulla saatan yltyä jo testaamaan.

 

Huomenna tiedossa onkin minun syntymäpäiväni (7.7.) :D Menen  serkun ja parin kaverin kanssa shoppailemaan, syömään vähän parempaan paikkaan ja illalla katsomaan Ocean's Thirteen -elokuvan.